Подбрано за вас!

Ноу-хау за пренаписване на днешните правила за красота

Ноу-хау за пренаписване на днешните правила за красота

неделя 30.09.2018 г.

Роклите през сезон пролет-лято на 2019 г., по всичко личи, ще бъдат заредени с дух. От колекциите на модните законодатели в световните столици на модата може да се види, че тенденциите при роклите ще бъдат тясно свързани с корените на традициите в занаятчийството, които служи като жизнена сила в създаването на уникални модели от световноизвестните законодатели на модните тенденции. Дизайните въплъщават динамичния, международен дух на съвременната жена. По този начин, роклите през топлия сезон ще бъдат израз на комбинация от висша мода и прет-а-порте. В новите концепция за мода-а-порте, ноу-хау се преплита с творчески експерименти и най-модерни технологии благодарение на високите постижения в сферата на техническия прогреса

Висококачествени материали, иновативни и сложни стилови решения и производствени техники, които следват традициите на занаятчийство – описват най-точно начина, по който моделите оживяват на модните подиуми като истински произведения на изкуството, които могат да се носят „сега и завинаги“.

Вложки, инлеи и декорации, ще определят нов международен, вечен кодекс на елегантност при актуалните дамски дрехи лято 2018 през следващата пролет. Вниманието към детайла, прецизната изработка и елегантните сдвоявания, правят моделите за следващата година уникални и изключителни.

Роклите от висококачествена материя имат три неоспорими предимства за всяка жена: те са удобни, усещат се добре върху кожата и в края дори на най-дългия работен ден, все още, дамите изглеждат перфектно с тях.

Едни от най-модерните и елегантни ежедневни рокли за съвременните дами представляват моделите на флорален десен, животински принт и други.  Те могат да бъдат с дължина под коляното, до средата на прасеца или до петата, както и с всяка друга класическа дължина, с която жените се чувстват представителни и в синхрон с личните им предпочитания.

Друга модна тенденция е комбинацията от два или три цвята в един модел трикотаж. Такива рокли могат да бъдат универсални - както небрежни, така и елегантни. Дъното на роклите може да бъде симетрично или асиметрично. Не по-малко интересни са моделите, изработени от комбинация от едноцветен плат с малък печат: графичен, живописен, абстрактен и т.н.

Съвременните видове яки, ръкавели и акценти, които се използват като допълнителен декоративен детайл върху основната дреха, са начин да подчертаете вашия личен стил, както и да коригирате ширина на раменете, дължина на шията и т.н.

Чудесна идея е да добавите към пролетно-есенния ви гардероб модно украсена плетена рокля от фина прежда, декорирана с елементи на бижутерията – перли, кристали и др. Можете да избирате още сред популярните напоследък модели дамски дрехи есен 2018 с ивици, каре, полка точки, пепит и други класически десени. Силна модна тенденция напоследък е да се монтира върху роклите в стила „Принцът на Уелс“, „Шотландско каре“ и др. е цветния кант от двете страни, който придава на облеклото дискретен спортен акцент и придава на фигурата визуално по-строен вид.inisess.com