Подбрано за вас!

Костюм с циклама

Костюм с циклама

понеделник 31.10.2016 г.

Добавете женственост и елегантност към стила си с бизнес облекло в актуален цвят и дизайн. Тази година се очертава през есента една тенденция да покори модните подиуми. Тя призовава да излезем от сигурните цветови комбинации и да експериментираме с ярки, дръзки и шумни цветове, на фона на ахроматичния есенен пейзаж.

Сакото е с разчупен дизайн и е изработено чрез пачуърк от втори контрастне цвят, сякаш сте облекли фин и деликатен къс елек върху костюма. Заоблената яка на сакото придава фасада, която е по-женствена и добавя допълнителни точки стил.

Панталонът е с изчистен дизайн и прав силует, като се стеснява по дължината на крачолите. Жените, които са твърде слаби, могат да се доверят на този модел, с който ще помогнат на тялото им да изглежда по-женствено и съблазнително. Кройката отнема вниманието от цялостия силует и фокусира към най-ценните активи – талията и бедрата. Закръглените дами могат да не харесват достатъчно бедрата си, но този панталон може да потуши вашите притеснения, тъй като визуално бедрата се сливат с талията заедно по начин, по който ви кара да се чувствате по-уверени и с по-балансиран силут.

Добавете елегантни високи обувки със заострена отпред форма, за да подсилите стилния ефект. Най-подходящите бижута за този тип костюми са скъпоценните камъни.inisess.com